Rotterdamse Oogst

Homo Apparatus: de strobalenbundelaar

3 september 2015 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Festival

Wij van Rotterdamse Oogst kleden het festivalterrein graag aan met strobalen. Voor dat lekkere boerderijgevoel. Die strobalen huren we altijd bij homo apparatus Theo Hogervorst uit Pijnacker. 

 

De Lely Welger AP839

Mogen we je voorstellen: de Lely Welger AP839.  Doordat de raffers en knopers uitsluitend door torsievrije assen en tandwielen aangedreven worden is een blijvende synchronisatie tijdens het persen gegarandeerd. Geperfectioneerde techniek voor het maken van hooi- en strobalen dus!

De Lely Welger is misschien wel de favoriete machine van Theo Hogervorst uit Pijnacker. Niet voor niets, want Theo verhuurt strobalen. En wij van Rotterdamse Oogst kleden het festivalterrein graag aan met strobalen. Voor dat lekkere boerderijgevoel, zeg maar. Dan is Theo dus je man. En hoewel het sjouwen van die balen bij ons op het terrein nog op de ouderwetse manier gaat, gewoon gebruikmakend van mankracht, is dat met het persen dus niet het geval. Speciaal voor het Oogstfestival trekt Theo dit keer niet alleen met de strobalen naar de stad, maar zet hij ook zijn trekker met strobalenbundelaar op het plein. 

Wij tonen u de Homo Apparatus. Wij tonen u de Lely Welger AP839

Ook een keer dat boerderijgevoel op uw feestje? Bel Theo! www.kleine-balen.nl 

Tags