Rotterdamse Oogst

Muziek tussen de apparaten door

13 september 2015 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Festival

Natuurlijk zorgen we ook vandaag weer voor de nodige oogstdeuntjes. Van semi-akoestisch tot elektronisch gesampled. Muziek terwijl u oogst! 

 

Rikke Korswagen & Elma Plaisier

Als ze met Half Way Station optreden is het pure chemie op het podium, gelardeerd met electrische gitaar en psychedelische synth-drones. Wij zijn fan! Maar weten dat ook zonder synth & electrisch de chemie op het podium blijft bestaan. Op het Rotterdamse Oogstfestival staan Rikke Korswagen & Elma Plaisier als duo op het podium met een semi-akoestisch optreden. Dat wordt mooi!
www.halfwaystation.com  

 

 

 

 

 

Goslink

Voor veel muzikanten zijn geluidsapparaten belangrijk hulpmiddelen om muziek mee te maken. Net als de kok of de boer, investeer je als muzikant in je instrument. Harm Goslink Kuiper  doet dat ook, door ze zelf te bouwen. Hij is muzikant-kunstenaar-schilder-liedjesschrijver-tekenaar-instrumentbouwer. En niet te vergeten: Homo Apparatus.  En vaak is hij het allemaal tegelijk. Knisperende fingerpicking blues, folk en warme, licht ironische liedjes. Elk instrument vertelt een eigen verhaal. Zoals ook elk liedje dat doet. 
www.goslink.nl

 

 

 

WLDRF

Niets ligt vast, alles kan kapot en het is dansbaar: de ronkende, vierkoppige loopcore improv machine die WLDRF heet. En improviseren kunnen ze, of het nou over boeren gaat die willen boeren, over zaadstaven of apparaten & machines. Op het Rotterdamse Oogstfestival improviseren de Homi Apparati van WLDRF  er ook weer op los, in goed gezelschap van wat apparati, keukenapparati.    
www.wldrf.nl

 

Waar/wanneer

Op het podium onder de boom (die mooie), Heemraadsplein Rotterdam
Zaterdag 19 september 2015

13:00 uur: Rikke Korswagen & Elma Plaisier

14:30 uur: Goslink

16:00 uur: WLDRF 

Tags