Rotterdamse Oogst

De Speelfabriek

15 september 2015 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Festival

Maarten Horstink, opzichter van de Speelfabriek, is wat je noemt een echte Homo Apparatus. In zijn Speelfabriek knutselt hij het ene apparaat na het andere in elkaar, voor de betere speelervaring. Op het Oogstfestival neemt hij een aantal van die apparaten mee

 

SuperMoesFabriek

Men neme appels, een schiltafel en iets met vuur aan de warme kant. Om appelmoes te maken kom je dan al heel ver. Maar vandaag wordt er serieuze productie gedraaid op het Heemraadsplein in de SuperMoesFabriek, compleet met rollende band. Moesmoesboem!

Frietkanon

Het frietkanon is terug van weg geweest! Schiet je eigen friet: 3-2-1-BOEM-BOEM, met het frietenkanon schieten en dan de zelfgeschoten frieten opeten. Natuurlijk moet je wel eerst het snijrooster raken, zodat de friet door de glijbaan in je eigen friteuse terecht komt. Staat de glijbaan goed? En kun je je frieten voordat ze koud zijn over de kabelbaan in je zakje krijgen? Plezier, een beetje ongezond maar lekker én biologisch én Rotterdams eten voor jong en oud. Dat wordt weer dringen voor dit fantastische apparaat!

    

Programma-informatie 

Wanneer: zaterdag 19 september, doorlopend
Waar: grasveld en plein naast het gemaal, Heemraadsplein

 

NB: voor de activiteiten van de Speelfabriek wordt een bijdrage gevraagd. 

Meer informatie over de Speelfabriek vind je hier: www.facebook.com/speelfabriek