Rotterdamse Oogst

Verse Marktmuziek 2015

25 december 2015 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Arbeidsvitaminen. Ofwel verse marktmuziek voor tussen de boodschappen door. Ook in 2015 bood de markt podium aan verse muziekacts, voornamelijk singer- & songwriters. Criteria: dat het lekker klinkt en van Rotterdamse bodem is. En dat leverde een indrukwekkende lijst op. 

 

 Op de marktpodia in 2015

Noordplein

Heemraadsplein

 

Onze programmeur

Inmiddels is hij onze buur niet meer, maar als niet zo verre vriend doet hij het ook heel goed! Al missen we het gesample en gepiano van Sjaak Douma op de achtergrond wel. Gelukkig zorgt hij nog steeds voor fijne verse muziek op onze marktpodia, want ook in 2015 is hij onze muziekprogrammeur. 
 
Na fijne samenwerkingsjaren met Klankenhaus neemt hij in 2014 de podiumprogrammering op de markten en festivals van Rotterdamse Oogst voor zijn rekening. Speciaal voor ons gaat hij op zoek naar jonge, frisse muziek van Rotterdamse bandjes en singer- songwriters. Verse aanwas met hier en daar een oude bekende. 
 
Als liefhebber van kunst en cultuur in de breedste zin van het woord heeft Sjaak met name een voorliefde voor authenticiteit. Deze voorkeur laat zich dan ook gemakkelijk vertalen naar de keuze voor eten; wars van opsmuk, eerlijk en puur.  
www.analoguedear.com
 
Oh ja, en hij houdt van worst! 
 

Met dank aan 

De programmering verse muziek op de Rotterdamse Oogstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de Popunie
 
 

 

Tags