Rotterdamse Oogst

Yoga in het gras - Oogst West

15 mei 2016 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt, Rotterdamse Oogst Zaait!

In het gras, gewoon even tussen de boodschappen door. Voor de welverdiende ontspanning & rust of juist kracht & energie zorgt Myrte van Yoganow. Volg een yogales op het gras en ga opgeladen het weekend in. 

 

Samtosha

Yogadocente Myrte van Zutphen is opgeleid bij Saswitha, opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Zij is geboren en getogen op de Schietbaanlaan in Rotterdam West, waar Johannah van Zutphen in 1995 een kleine yogastudio begon, genaamd Samtosha. Myrte heeft zich in augustus 2015 bij haar moeder aangesloten en hoopt de studio via Rotterdamse Oogst wat meer onder de aandacht te brengen. 

Samtosha betekent "zonder oordeel, tevreden, stil". In de lessen word je uitgenodigd om hatha yoga te beoefenen binnen je eigen mogelijkheden. Zonder oordeel je lichaamsbewustzijn te verhogen en te ontdekken wat stilte voor je kan betekenen. Zowel kracht als souplesse komen aan bod in de oefeningen, met de adem als dragend en verbindend element. De lessen zijn te volgen op elk niveau.

Kijk voor meer informatie op samtosha-yoga.nl of www.facebook.com/rotterdamyoganow

Algemeen

Voor "Yoga in het gras" is het fijn als je je eigen yogamatje meeneemt! Heb je geen matje? Er is een beperkt aantal "leenmatjes" aanwezig. Trek kleding aan waarin je goed kan bewegen en neem een vest en sokken mee voor de liggende ontspanning. 

De yogalessen worden op donatie basis gegeven. Bepaal achteraf wat de les je heeft gebracht en hoeveel dat je waard is.

 

Waar, wanneer

Zaterdag 16 juli, Heemraadsplein Rotterdam

  • 14:00-15:00 uur
  • Van 11:30-12:30 geeft Myrte ook een les bij onze buren van Singeldingen. 

 

 

Tags