Rotterdamse Oogst

Line-up van 5 november

24 oktober 2016 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Wow! We verklappen hem vast. Omdat ie zo leuk is. De line up voor de Rdamse Oogstmarkt van 5 november op het Noordplein:

Bakverhalen​, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij​, Biokaas Kinderdijk​, Blije Wijnen​, Booij Kaasmakers​, Stadslandbouw Schiebroek-Zuid, Choripán, CiderCider​, de Vitamine-fiets, Eten van Arie,

 

Biologische catering met duurzame en lokale streekproducten., De Buytenhof​, Dé Hoekschewaardse Telers​, De Mengelmoestuin​, De Scherpslijper, Den Ouden Paprika​, Dutch Cranberry Group, Finca Forata Olijfolie, Fritèz - Haute Friture​, Mijke met de groenten van Van Herk, Visabonnement​ van de Goede Vissers​, Groene Hart Marktwagen​, Heerlijk & Eerlijk​, Hoeksche Chips​, Jermoumi Olives&More​, Jordy's Bakery​, jorrit vroon, Kaapse Brouwers​, Kaasboerderij Captein​, Klootwijk agf​, Kusala Gifts​, Lemontree, LOOT​, LUH Lekkers Uit Hongarije​, Masline Mendolia​, MooiMekkerland​, Mr & Mrs Tea​, Oudwijker kazen​, Sanne van Rechtstreex Rotterdam​ met Ferme Kolen​ en Manenwolf's rokerij & foodlab​, Schot Koffie​, Sensational Tea​, Speciaal Cosmetica​, Spelt Bakkers​, Spices Of Marrakech​, stadsimkerij BijBouna, Tafelvanzeven​, SUE​, Tuinplanten de Jong​, Uit Je Eigen Stad​, Guido Marsille​ met van Blankensteyn, Van Perkouwse Grond, vanBrigitte, Tok Eierdrank, CaramelZ by Constan​, Vlaamsch Broodhuys​, Watkostdietosti​, Westhoek Kaas en Westhoek Schapenkaas​, Wijnmakerij de Betuwe​, Wild Vleesch​, Wolkelder

 

Wil je ook meedoen? Hier vind je meer informatie.

 

Tags