Rotterdamse Oogst

Line-up van 3 december

25 november 2016 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Vlak voor het heerlijk avondje nog wat lekkers inslaan? Wees welkom op het Noordplein op zaterdag 3 december! Met meer dan zestig deelnemers: Bakverhalen, Barista service nederland, Biokaas Kinderdijk, BLAAAT, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, CiderCider, d` Vitamine-fiets,

 

D&A Organic / eten van Arie, de Buytenhof, De Hoeksche Waardse Telers, De Keuken van Delizzz, De Mengelmoestuin, De Scherpslijper, Dutch Cranberry Group, Erik Bos v.o.f./Finca-Forata-Olijfolie, Fritèz Cafetaria Extraordinaire, G. van Herk, GezondBegin, Goede Vissers, Groene Hart Marktwagen, Heerlijk & eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordy's Bakery, Jorrit Vroon - meubelmakert, Kaapse Brouwers Rotterdam, Kaasboerderij Captein, Klootwijk AGF, Koffieblond, Kusala Gifts, Lemontree streekproducten, LOOT, LUH Lekkers Uit Hongarije, Masline, MooiMekkerland, Odhinn (Oudwijker kaas), Qurrent, Rechtstreex Middelland/Ferme Kolen, Recover, Schot Koffie, Sensational Tea, Sharp Sharp, Speciaal Cosmetica, StadsImkerij, stichting Tafelvanzeven, Tuinplanten de jong, Van Blankensteyn, Van Perkouwse Grond, vanBrigitte, VEPRO, Verrekte HemelZ, Vlaamsch broodhuys, Westhoek, wijnmakerij"DE BETUWE”, Wild Vleesch, Winkeliersvereniging Zwaanshals, WoolWorks

Tags