Rotterdamse Oogst

Kerstmarkt 17 december

8 december 2016 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Het Noordplein is zaterdag 17 december in kerstsferen. Met intieme concerten bij het vuur en heel veel mooie boodschappen voor kerst-koks. Deelnemers zijn: Bakverhalen, Biokaas Kinderdijk, BLAAAT, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Bosch&deJong boekverkopers, Buurtmoestuinen Schiebroek, Cidres, Clara Granda,

 

d` Vitamine-fiets, D&A Organic / eten van Arie, de Buytenhof, De Mengelmoestuin, De Scherpslijper, Dutch Cranberry Group BV, G. van Herk, GezondBegin, Groene Hart Marktwagen, Heerlijk & eerlijk delicatessen, Hoidesign, Hond, Ikeys foundation, Jermoumi olives&more, Jordy's Bakery, Jorrit Vroon - meubelmakert, Kaasboerderij Captein, Koffieblond, Kusala Gifts, LOOT, LUH Lekkers Uit Hongarije, Masline, MooiMekkerland, Odhinn b.v. (Oudwijker kaas), Qurrent, Rechtstreex Middelland, Ferme Kolen, Manenwolf's, Schot Koffie, Sensational Tea, Speciaal Cosmetica, Spices of marrakech delivery, stichting Tafelvanzeven, Tuinplanten de jong, Van Blankensteyn, Van Perkouwse Grond, Wild Vleesch.

Tags