Rotterdamse Oogst

Line-up 18 februari 2017

17 februari 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Ik markt, u markt en zij markten mee. Vanaf 2017 iedere 1e én 3e zaterdag op het Noordplein. Zaterdag 18 februari gaan we dus weer los met onze marktkooplui. Tot oogst!

 

Wie doen er mee
 

Barista service, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Bosch&deJong boekverkopers, Buurtmoestuinen Schiebroek, de Buytenhof, De Scherpslijper, de Vitamine-fiets, Dutch Cranberry Group, Eten van Arie, Flowers&Sours Cooperatie met Ferme Kolen, Manenwolf’s, Soephoofd, Pineut & Tante Toos Suikerloos, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordy's Bakery, Jorrit Vroon meubelmakert, Kaasboerderij Captein, Koek & Pan, Kürtőskalács, Masline, Mijke met de groente van van Herk, MooiMekkerland, Natur-el, Opstroopwafel, Oudwijker Kazen, Qurrent, Schot Koffie, Sensational Tea, Speciaal Cosmetica, Tafel van zeven, TOK Eierdrank, Tuinplanten de Jong, Vlaamsch Broodhuys, Wild Vleesch


Verse Marktmuziek


De Verse Marktmuziek van deze week: Codarts-studenten Nazeer Abdulhai en Emine Bostanci verruilen de studiezaal voor het Popunie-podium op het Noordplein. Een optreden met Turkse en Syrische invloeden, op de ud (Nazeer) en de klassieke kemenche (Emine). Leuk!
Tijd: 14:00 uur

Mede mogelijk gemaakt door Popunie Rotterdam

Tags