Rotterdamse Oogst

Line up 04 maart 2017

1 maart 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

We mogen weer! Want het is weer de 1e zaterdag van de maand. De hoogste markttijd dus! Tot oogst!

 

 

Wie doen er mee?

AsiaSense, Bakverhalen, Barista Service Nederland, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, Cidres, de Buytenhof, De Hoeksche Waardse Telers, De Scherpslijper, de Vitamine-fiets, Dutch Cranberry Group, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Flowers&Sours Cooperatie met Ferme Kolen, Manenwolf’s, Soephoofd, Pineut & Tante Toos Suikerloos, GezondBegin, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Hond010, Jermoumi olives&more, Jordy s Bakery, jorrit vroon meubelmakert, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Klootwijk agf, Koek & Pan, Koffieblond met Opstroopwafel, Kürtőskalács, Kusala Gifts, Lekkers Uit Hongarije, Lemontree streekproducten met Zeeuwse Farm Bieren, Masline, Mijke met de groenten van Van Herk, MooiMekkerland, Natur-el, Oudwijker Kazen, Qurrent, Schot Koffie, Sensational Tea, StadsImkerij Bouna, Stoof Catering, SUE, Tafel van zeven, TOK Eierdrank, Tuinplanten de Jong, Van Blankensteyn, VanBrigitte, Verrekte HemelZ / CaramelZ, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek, Wijnmakerij De Betuwe, Wild Vleesch, WoolWorks, zeeuwsepalingrokerij


Stemmen voor de mond

Zaterdag 4 maart nodigen wij politieke partijen uit om op onze markt campagne te voeren. Vanaf de zeepkist, uh marktkrat, spreken zij naar oud marktgebruik over kwesties inzake voedsel , landbouw en veeteelt. Het Noordplein als agora. De Partij voor de Dieren, GroenLinks en de SP gaan alvast de uitdaging aan. Wij zijn benieuwd naar wie zich nog meer melden.
Lees meer
 

Verse Marktmuziek

De Verse Marktmuziek van deze week: heel vers, want nog maar net naar onze stad verhuisd. De aftrap als Rotterdamse muzikant heeft ze zaterdag bij ons op het podium: Birgit de Priester, aka St. Maane.
Tijd: 13:00 uur

Mede mogelijk gemaakt door Popunie Rotterdam
 

 

 

Tags