Rotterdamse Oogst

Line up 01 april 2017

30 maart 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Lente! Het is begonnen. En dat is te merken ook. Zo neemt Hanneke daslook (vers en als pesto) mee van Perkouwse Grond. En kunnen we de 1e aardbeien & apserges verwachten in de kraam van Klootwijk AGF. Kom maar door met die markt morgen!

 

Wie doen er mee?

Buurtmoestuinen Schiebroek, Bakverhalen, Barista service nederland, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buffelthecat, Cidres, Eten van Arie, de Vitamine-fiets, de Buytenhof, De Hoeksche Waardse Telers, De mengelmoestuin, De Scherpslijper, Dutch Cranberry Group, Finca-Forata-Olijfolie, Mijke met de groenten van van Herk, GezondBegin, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Hond010, Jermoumi olives&more, Jordy's Bakery, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Klootwijk agf, Koek & Pan, Koffieblond, Kusala Gifts, StadsImkerij, Lemontree streekproducten, Lekkers Uit Hongarije, Masline, MooiMekkerland, Oudwijker kazen, Qurrent, Schot Koffie, Sensational Tea, SUE, Tafel van zeven, TOK Eierdrank, tuinplanten de jong, Van de bron, Van Perkouwse Grond, VanBrigitte, Verrekte HemelZ / CaramelZ, vlaamsch broodhuys, Westhoek, Wijnmakerij De betuwe, Wild Vleesch, WoolWorks, zeeuwsepalingrokerij


Verse Marktmuziek

Kleinkunst singer-songwriter Willemijn de Boer stond vorig jaar in de halve finale van Fanatics010, deze zaterdag bij ons op het Marktpodium. De aftrap voor een vruchtbare samenwerking met SKVR/Fanatics010.

Mede mogelijk gemaakt door Popunie Rotterdam

Tags