Rotterdamse Oogst

Line up 15 april 2017

13 april 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

We zijn er nog! Zaterdag 15 april staan onze marktkooplui weer klaar op het Noordplein. Kom die boodschappentas vol verhalen scoren en steek onze boeren, makers en markters een hart onder de riem: Rotterdamse Oogst moet blijven!

 

Wie komen er?

Barista service nederland, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Bosch&deJong boekverkopers, Buurtmoestuinen Schiebroek, de Vitamine-fiets, de Buytenhof, De Scherpslijper, Dutch Cranberry Group, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Makerskraam van Flowers&Sours met Ferme Kolen, Manenwolfs, PiNeut, Tante Toos Suikerloos en Sopehoofd, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, HerenboerenRotterdam, High Tea2Go, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordys Bakery, Jorrit Vroon meubelmakert, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Koek & Pan, Masline, Mijke met de groenten van Van Herk, MooiMekkerland, Opstroopwafel, Oudwijker Kazen, Qurrent, Schot Koffie, Speciaal Cosmetica, Tafel van zeven, TOK Eierdrank, tuinplanten de jong, Van Perkouwse Grond, vanherkfruit, Verrekte HemelZ / CaramelZ, vlaamsch broodhuys, Wijnmakerij De betuwe, Wild Vleesch, WoolWorks

  

Verse Marktmuziek

Spelen met de grenzen tussen binnen en buiten. Maar wel op ons buitenpodium. Zaterdag 15 april spelen Wouter Mol op gitaar, Maartje Gilissen op harp en Margot Kersing op viool nummers van hun kakelverse EP 'Out of Skin'. Luisteren

Mede mogelijk gemaakt door Popunie Rotterdam

 

Tags