Rotterdamse Oogst

Meimaand Zaait!-maand. Zaai je mee?

20 april 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

We gaan weer zaaien, de hele maand mei! Onder het motto Geen Woorden Maar Zaden popt Zaait!, dé vrijmarkt voor moes- & nutsplanten, op tijdens de Rotterdamse Oogstmarkten op het Noordplein. Zaai je mee?

 

Zaait!

Zaait! is dé vrijmarkt voor moesplanten en zaden waar iedereen aan mee kan doen. Of je nu moestuinveteraan, groene foodie, kantoorkweker, dakboer, wildzaaier of balkonprutser bent. En omdat we graag willen dat je van al je tere kwekelingen afkomt, omdat het vorig jaar zo goed bevallen is, zaaien we ook dit jaar weer twee keer: 06 & 20 mei op het Noordplein.

Geen woorden maar zaden!

Meedoen?

Kweek nu de zaden van je favoriete pompoenen, tomaten of bietjes op en verkoop of ruil ze op de Zaait!-markt. Zaden, zaailingen, zaadbommen en stekkies van moesplanten: alles is welkom. Vanuit een winkelkarretje, een campingtafel, een rieten plukmand of zo vanuit een pot met aarde.

Als echte doe-het-zelver zorg je zelf voor de verkoop of bezegel je zelf de ruil. En natuurlijk zijn ook de allerjongste kwekers welkom met hun voorgekweekte moesplanten! Deelname is gratis. Het aanmeldformulier vind je hier.

 
 

Waar en wannneer

Rotterdamse Oogst Markt - Noordplein

1e zaterdag van de maand
Wanneer: zaterdag 06 mei 2017
Tijd: 10:00-17:00 uur
Waar: Noordplein, Rotterdam

3e zaterdag van de maand
Wanneer: zaterdag 20 mei 2016
Tijd: 10:00-17:00 uur
Waar: Noordplein, Rotterdam

 

Tags