Rotterdamse Oogst

Line up 06 mei 2017

5 mei 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Die Rotterdamse Oogstmarkt - Zaait!-editie van morgen wordt weer heel fijn. We beginnen hem goed met een Marktontbijt, even experimenteren nu het nog kan. We halen de boodschappen bij, zie hieronder & slaan de zaailingen voor onze moestuin in op Zaait!. Gecombineerd met een uitstekend terrasweertje, Bilderlieder van Mareike Ziegler op de achtergrond. Tot oogst!

 

Wie komen er?

Auke Kleefstra van vruchtboom.nl, Bakverhalen, Barista Service Nederland, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buffelthecat, buurtmoestuinen Schiebroek, Cidres, de Vitaminefiets, de Buytenhof, De mengelmoestuin, De Scherpslijper, Dutch Cranberry Group, Eten van Arie, Finca Forata, Mijke met de groenten van Van Herk, Groei en bloei, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, HerenboerenRotterdam, Hoeksche Hoeve, Hond010, Ineke Visser van wilgentenenvlechten.nl, Jermoumi olives&more, Jordy's Bakery, jorrit vroon meubelmakert, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Klootwijk agf, Koek & Pan, Le DOQ met StadsImkerij Bouna, Lemontree streekproducten, Lekkers Uit Hongarije, Masline, MooiMekkerland, Oudwijker, Qurrent, reuSeleuk, Sensational Tea, Speciaal Cosmetica, SUE, Tafel van zeven, TOK Eierdrank, tuinplanten de jong, Van Perkouwse Grond, VanBrigitte, Van Herk Fruit, Verrekte HemelZ / CaramelZ, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek, Wijnmakerij De Betuwe, Wild Vleesch, Yasha Hennige Art, Zeeuwse Palingrokerij

 

Marktontbijt

Omdat we het zo fijn vonden vorig jaar, gooien we ze weer in de herhaling. Onze Marktontbijtjes. Nu het nog kan, nu het nog mag. Experimenteer met ons mee en laten we samen zien hoe een markt ook kan zijn. Met het beste begin van een marktdag: een gezellig ontbijt, met je buren, met een proeverij van de mooiste producten van de markt.

Ontbijt je mee?

Samen met onze marktkooplui zetten we ons lekkerste ontbijtbeentje voor en serveren we ontbijtbuffet met het beste dat de markt te bieden heeft. Van 10 tot 12
Lees meer

 

Zaait!

Een groen, groen zaailingenland! Vijf jaar na de 1e editie is Zaait! zaterdag 06 en 20 mei terug op het Noordplein. Dit jaar niet als festival, maar in afgeslankte vorm als pop-up vrijmarkt tijdens de Rotterdamse Oogstmarkt. Geen woorden maar zaden! 
Lees meer

 

Verse Marktmuziek

Bilderlieder. Singer songwriter Mareike Ziegler schrijft, zingt en speelt liedjes met een plaatje. Intieme liedjes, in het Duits of Engels. Zaterdag 06 mei om 13 uur op het podium. Voorluisteren

 

De Verse Marktmuziek wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Rotterdam 

Tags