Rotterdamse Oogst

Line up 20 mei 2017

19 mei 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Geen woorden maar za-ha-aaa-den! Wij zongen vrolijk mee afgelopen maandag ;). Want we hebben weer een markt vol fijne oogst. Van zaailingen tot stadskruiden. Van woordkunsten tot bloesemborrels. Tot markts! 

 

 Wie komen er?

Barista service Nederland, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Bloesembar, Booij Kaasmakers, buurtmoestuinen Schiebroek, de Buytenhof, De Scherpslijper, de Vitaminefiets, Dutch Cranberry Group, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, GezondBegin, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Herenboeren Rotterdam, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordys Bakery, Jorrit Vroon meubelmakert, Kaasboerderij Captein, Koek & Pan, Makerskraam van Flowers&Sours met Ferme Kolen, Soephoofd, Manenwolfs, Tante Toos & PiNeut, Masline, Mijke met de groenten van Van Herk, MooiMekkerland, Opstroopwafel, Oudwijker Kazen, Qurrent, Schot Koffie, SolFood Rotterdam, Speciaal Cosmetica, Stadskruid, Tafel van zeven, Tuinplanten de Jong, Van Herk Fruit, Van Perkouwse Grond, Vlaamsch Broodhuys, Vlierbloesemwijn van Daan, Wijnmakerij De Betuwe, Wild Vleesch

 

Marktontbijt

Omdat we het zo fijn vonden vorig jaar, gooien we ze weer in de herhaling. Onze Marktontbijtjes. Nu het nogkan, nu het nog mag. Experimenteer met ons mee en laten we samen zien hoe een markt ook kan zijn. Met het beste begin van een marktdag: een gezellig ontbijt, met je buren, met een proeverij van de mooiste producten van de markt.

Samen met onze marktkooplui zetten we ons lekkerste ontbijtbeentje voor en serveren we ontbijtbuffet met het beste dat de markt te bieden heeft. Van 10 tot 12
Lees meer 

Zaait!

Een groen, groen zaailingenland! Vijf jaar na de 1e editie is Zaait! zaterdag 06 en 20 mei terug op hetNoordplein. Dit jaar niet als festival, maar in afgeslankte vorm als pop-up vrijmarkt tijdens de Rotterdamse Oogstmarkt. Geen woorden maar zaden! 
Lees meer

Verse Marktmuziek

Hand in hand kameraden! Vanaf mei werken wij samen met Fanatics van de SKVR voor de programmering van ons Popuniepodium op de 3e zaterdag van de maand. Fanatics010 is de talentenjacht van Rotterdam (iedere maand in RAAF Rotterdam). De beste, mooiste, ontroerendste optredens van Rotterdamse artiesten vinden nu ook hun weg naar de Rotterdamse Oogstmarkt. En dat gaat voor verrassingen zorgen! Deze zaterdag: Christopher Blok, woordkunstenaar en Feijenoordfan. Geen woorden maar za-ha-aa-den

De Verse Marktmuziek wordt mogelijk gemaakt door Popunie Rotterdam 

Tags