Rotterdamse Oogst

Line up 17 juni 2017

16 juni 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt
Nieuwe Oogst! Want er komt natuurlijk heel veel vers van het land. Maar ook omdat we een paar nieuwe deelnemers hebben die een markt komen meedraaien. En wat hebben ontwerpers eigenlijk te zoeken in de wereld van voedsel? 
 
 

Wie komen er?

Annekes Theefiets, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buubok, buurtmoestuinen Schiebroek, de Buytenhof, de Mengelmoestuin, De Scherpslijper, de Vitaminefiets, Dutch Cranberry Group, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Makerskraam van Flowers&Sours Cooperatie met Ferme Kolen, Manenwolf's Foodlab en Rokerij, Pineut, Spehoof & Tante Toos Suikerloos, GezondBegin, Greenpack, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordys Bakery, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Koek & Pan, Masline, Mijke met de groenten van Van Herk, Oudwijker Kazen, POWERPEUL, Qurrent, Schot Koffie, Speciaal Cosmetica, Stadskruid, Tafel van zeven, Textielfabrique, tuinplanten de jong, Van Perkouwse Grond, Van Herk Fruit, vlaamsch broodhuys, Wijnmakerij De Betuwe, Wild Vleesch
 

Marktontbijt

Omdat we het zo fijn vonden vorig jaar, gooien we ze weer in de herhaling. Onze Marktontbijtjes. Nu het nog kan, nu het nog mag. Experimenteer met ons mee en laten we samen zien hoe een markt ook kan zijn. Met het beste begin van een marktdag: een gezellig ontbijt, met je buren, met een proeverij van de mooiste producten van de markt.

Samen met onze marktkooplui zetten we ons lekkerste ontbijtbeentje voor en serveren we ontbijtbuffet met het beste dat de markt te bieden heeft. Van 10 tot 12
Lees meer 

 

Te gast: Designplatform Rotterdam

Wat hebben ontwerpers eigenlijk uit te vreten in de wereld van voedsel? Zaterdag 17 juni is Designplatform te gast op onze markt en onderzoeken zij met de 20e editie van hun Vlagplantsessies precies dat. 
 
Kom je licht opsteken en denk mee over de schijnbaar eenvoudige vraag: Wat hebben designers bij te dragen in Food? Ontwerpers, critici en kooplieden houden hun eigen standwerkers act van drie minuten. Daarna houdt Lucas Verweij hen een paar vragen voor. 
Lees meer 
 
 

Verse Marktmuziek

Hand in hand kameraden! Vanaf mei werken wij samen met Fanatics van de SKVR voor de programmering van ons Popuniepodium op de 3e zaterdag van de maand. Fanatics010 is de talentenjacht van Rotterdam (iedere maand in RAAF Rotterdam). De beste, mooiste, ontroerendste optredens van Rotterdamse artiesten vinden nu ook hun weg naar de Rotterdamse Oogstmarkt. En dat gaat voor verrassingen zorgen! Deze zaterdag staat singer-songwriter Syldiane op het podium.
 
De Verse Marktmuziek wordt mogelijk gemaakt door Popunie Rotterdam 

 

Tags