Rotterdamse Oogst

Line up 15 juli 2017

14 juli 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

De 3e zaterdag: marktdag dus, met, mmmm, meloenen, chocola, froyo en meer.

 

Wie doen er mee?

Annekes theefiets, Bakverhalen, Booij Kaasmakers, buurtmoestuinen Schiebroek, Choripan, de Buytenhof, De mengelmoestuin, De Scherpslijper, de Vitaminefiets, Dutch Cranberry Group, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordys Bakery, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Koek & Pan, Masline, Mijke met de groenten van Van Herk, MooiMekkerland, Pacae, POWERPEUL, Qurrent, Schot Koffie, Sorgh & Hoop, Tafel van zeven, The Chocolate Explorers / Mesjokke, tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, VELD & VAAS, vlaamsch broodhuys, West Coast Frozen Yoghurt, Wijnmakerij De Betuwe, Wild Vleesch, Zie Mij Nou

Marktontbijt

Met een kleine onderbreking (zaterdag 5 augustus slaan we over) gaan ook de Marktontbijtjes tijdens de vakantie door. Experimenteer met ons mee en laten we samen zien hoe een markt ook kan zijn. Met het beste begin van een marktdag: een gezellig ontbijt, met je buren, met een proeverij van de mooiste producten van de markt.

Samen met onze marktkooplui zetten we ons lekkerste ontbijtbeentje voor en serveren we ontbijtbuffet met het beste dat de markt te bieden heeft. Van 10 tot 12.
Ontbijt je mee? 

Verse Marktmuziek

Vorige maand werden we verrast door de krachtige stem van Syldiane op het podium. Deze zaterdag betreedt om 13 uur Fanatics-finaliste Dialorian het podium

 

Tags