Rotterdamse Oogst

Line up 05 augustus 2017

1 augustus 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

We markten dus gewoon door,  maar zoals u van ons gewend bent met dat lekkere vakantiegevoel. Volg uw neus naar Stadskruid, bezoek de kraam van Oudwijker en neem een Blije Wijn, een Kaaps biertje of wijntje uit de Betuwe op het terras. En er is ijs. Bonnes vacances!

 

Wie doen er mee?

Bakverhalen, Barista service nederland, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, buurtmoestuinen Schiebroek,  Chefmate, de Buytenhof, De ijsfiets, De Scherpslijper, de Vitamine-fiets, Dutch Cranberry Group, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordys Bakery, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Klootwijk agf, Koek & Pan, Kusala, Masline, de Maaltijdmanager, Mengelmoestuin, Mijke met de groenten van Van Herk, MooiMekkerland, Oudwijker Kazen, Pacae, Qurrent, Speciaal Cosmetica, Stadskruid, SUE, Tafel van zeven, TOK Eierdrank, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, Vandebron, Van Herk Fruit, VELD & VAAS, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek, Wijnmakerij De Betuwe, Zie Mij Nou

   

Verse Marktmuziek

Leeg bleef dat podium vorige maand. Helaas geen Verse Marktmuziek. De geboekte muzikant was ziek. Tja, kan gebeuren. Maar we hadden hem natuurlijk niet voor niets geboekt. Daarom deze zaterdag in de herhaling: 'Sena Grote Prijs Van Rotterdam-finalist Joost Wander. Om 13 uur op het Popunie-podium met een extra lange set! Alvast in de stemming komen? Kijk maar

 

Marktontbijt?

Helaas! Ook Marktontbijtverzorgers gaan wel eens op vakantie. Zaterdag 19 augustus zijn we er weer met dat fijne ontbijtbuffet. Heel goed begin van de marktdag en een lekkere manier om de vakantie uit te luiden!

 

Tags