Rotterdamse Oogst

Line up 2 september 2017

1 september 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Volle bak op het Noordplein deze zaterdag. Omdat nagenoeg al onze kooplui weer thuis zijn.  Omdat we 2 acts op het Marktpoium hebben en omdat we feest vieren, op zijn Frans met het Zwaanshalskwartier. Bienvenue au Marché de la Vendange de Rotterdam!

 

Wie doen er mee?

Bakverhalen, Barista service nederland, Biodynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, buurtmoestuinen Schiebroek, Cidres, de Buytenhof, De ijsfiets, de Maaltijdmanager, De mengelmoestuin, De Scherpslijper, de Vitaminefiets, Dutch Cranberry Group, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, GezondBegin, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordys Bakery, jorrit vroon meubelmakert, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Klootwijk agf, Koek & Pan, Komkommer Xpress, Lekkers Uit Hongarije, Masline, MooiMekkerland, Oudwijker Kazen, Pacae, POWERPEUL, Qurrent, Sensational Tea, Speciaal Cosmetica, Stadskruid, SUE, Tafel van zeven, TOK Eierdrank, tuinplanten de jong, Van Perkouwse Grond, VanBrigitte, Vandebron, VELD & VAAS, Verrekte HemelZ / CaramelZ, vlaamsch broodhuys, Westhoek, Wijnmakerij De betuwe, Wild Vleesch, Zuster Evie Capelle aan den IJssel

 

Marktontbijt

Nog één keer staat de ontbijtchef vroeg op om met het beste dat de markt te bieden heeft een vers ontbijtbuffet bij elkaar te sprokkelen. Mis hem niet!
Ontbijt je mee? 

 

La fêté du Nord

Vier feest in Noord: op het Noordplein en in het Zwaanshalskwartier. La Rochelle aan de Rotte, als fijne, kleine tegenhanger voor die grootse Wereldhaven-dagen. 
Lees meer

 

Verse Marktmuziek

La fêté du Nord vraagt om extra muziek. Daarom hebben we extra Verse Marktmuziek op het @popunie-podium staan. 

Sander Nijbroek - 13 uur

Niet lang gelee nam hij afscheid van HOTTUB HEROES om zich helemaal te kunnen storten op het maken van zijn eigen debuut EP. Op de EP moeten we nog even wachten, maar ongetwijfeld zal er zaterdag hier en daar een voorproefje te beluisteren zijn. 
Voorluisteren

Elina Lys - 14:30 uur

Geheel in stijl Franstalig. Om 14:30 staat Elina Lys op het podium: Gabrielle Verleyen & Lauriane Ghils spelen samen guitaar, ukulele, N'goni & percussie. En er wordt gezongen natuurlijk. Luister maar vast. 

De Verse Marktmuziek wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Rotterdam

 

Tags