Rotterdamse Oogst

Line up 16 september 2017

15 september 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Zomeroogst, herfstoogst. Het is een beetje van alles-wat-oogst. Nog geen spruiten, maar het najaar is echt begonnen: pompoenen, cantharellen, noten. Gelukkig halen we met de dahlia's, courgettes en aubergines de zomer ook nog even in huis!

 

Wie doen er mee?

Biodynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, buurtmoestuinen Schiebroek, CHORIPÁN, de Buytenhof, De Scherpslijper, de Vitaminefiets, Dutch Cranberry Group, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordys Bakery, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Koek & Pan, Koffie & Ambacht, Koffie & Kandij, Krallegies & Keddegies, Masline, Mijke met de groenten van Van Herk, MooiMekkerland, Oudwijker Kazen, Qurrent, Schot Koffie, Sensational Tea, Tafel van zeven, tuinplanten de jong, Van Perkouwse Grond, VELD & VAAS, vlaamsch broodhuys, Wijnmakerij De betuwe, Wild Vleesch, Zie Mij Nou

  

Verse Marktmuziek

Twee optredens uit de Fanatics-stal deze zaterdag. Om 13 uur country-trio 'Where's Mary en om 14:30 een optreden van Dévon, Pilly Serson & Cooper op het podium.

 

Verder in Noord

En weer is het feest in Noord. Een en al muziek wat de klok slaat. Naast de 2 optredens bij ons op de markt, is er ontzettend veel te beluisteren bij Muziek op de Rotte, naast het Noordplein. Drie dagen lang een uiteenlopend muziekprogramma voor jong en oud, van hip-hop tot klassiek, van jazz tot wereldmuziek. En als de heren van de Barista Service zoekt? Die zijn dus daar te vinden dit weekend.
Lees meer 

Tags