Rotterdamse Oogst

Line-up voor de markt van 7 oktober

5 oktober 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Zaterdag genoeg gezelligheid op de markt met Barista Service Nederland, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, Cidres, de Buytenhof, De mengelmoestuin, De Scherpslijper, de Vitaminefiets, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordy's Bakery, Jorrit Vroon Meubelmakert, Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Klootwijk agf, Koek & Pan, Koffie & Kandij, Krallegies & Keddegies, Manenwolf's rokerij & foodlab, Masline, Mijke met de groenten van Van Herk & afhaalpunt Visabonnement van de Goede Vissers, MooiMekkerland, Oudwijker Kazen, POWERPEUL, Qurrent, Ratjetoe, Schot Koffie, Sensational Tea, Speciaal Cosmetica, StadsImkerij Bij Bouna, Stadskruid, SUE, Tafel van zeven, Tuinplanten de jong, Van Perkouwse Grond, VanBrigitte, Vandebron, VELD & VAAS, Verrekte HemelZ / CaramelZ, Vers Van Voorne, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek, Wijnmakerij De betuwe, Wild Vleesch, Zie Mij Nou

Alisson Jutta staat om 13 uur op het marktpodium. Met haar warme stem vertelt ze je verhalen en dromen. Luister maar.

Tags