Rotterdamse Oogst

Markt van 18 november

16 november 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Zaterdag weer Oogstmarkt op het Noordplein. Of zoals een klant schreef: De warmste markt van Rotterdam, zelfs in storm en regen. Deze leuke mensen staan allemaal voor je klaar met hun beste waar. Barista Service Nederland, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, de Buytenhof, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Dapp Frietfiets, Masline Mendolia, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hoeksche Hoeve, Jermoumi olives&more, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, Koek & Pan, Koffie & Kandij, De mengelmoestuin, MooiMekkerland, Natur-el, Oudwijker, Pepperminds Nederland B.V., Schot Koffie, Speciaal Cosmetica, Tafel van zeven, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, Vlaamsch Broodhuys, Wijnmakerij De betuwe, Wild Vleesch, Buurtmoestuinen Schiebroek, d` Vitamine-fiets, Dutch Cranberry, Mijke met de groenten van van Herk, De Scherpslijper

Tags