Rotterdamse Oogst

Rotterdamse Oogst, de kersteditie

13 december 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

De kersteditie van Rotterdamse Oogst, zaterdag 16 december 10-17.00 op het Noordplein . Laatste markt van het jaar. Met kastanjes, vuur, en veel gluhwein. Maar het kan nog gekker. Kom zuurkool maken in de Rotterdamse Krautfabriek (meld je aan via Kraut Fund/Fest Rotterdam), Stamp je Rot, kerst-tunes, lekkere muziek van marchingband The Funk Sweep, de zonnigste accordeoniste van Rotterdam Ilse Roskam en Davida Luz. Bij de buren Warme Winter at Zwaanshalskwartier met bijzondere pop-up shops en veel warme traktaties, Ontdek Noord in de arreslee. En natuuuuurlijk zijn al deze fijne makers er weer, voor de allerbeste kerstboodschappen: Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, Das Brot, De Buytenhof, Cidres, Dutch Cranberry Group, Heerlijk & Eerlijk, Hoeksche Chips, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, Koek & Pan, Koffie & Kandij, Krallegies & Keddegies, Kusala Gifts, LekkerNijver, Makerskraam van Flowers&Sours met Ferme Kolen, Manenwolf's rokerij & foodlab, Soephoofd, @tantetoos & Pineut, Masline, De Mengelmoestuin, Mijke met groenten van Van Herk, MooiMekkerland, Natur-el, Oudwijker kazen, Qurrent, Scherpslijper, Schot Koffie, Speciaal Cosmetica, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, de Vitaminefiets, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas en Westhoek Schapenkaas, Wijnmakerij de Betuwe, Wild Vleesch

Tags