Rotterdamse Oogst

Rotterdamse Oogst 03 februari

31 januari 2018

Hebben jullie ze ook een beetje gemist? Zaterdag staan ze er weer. Uitgerust na een welverdiende boervak, vol goede zin: de markters van de Rotterdamse Oogstmarkt. Deze seizoensopening vieren we met de eerste editie van Kraut Fest Rotterdam, met oa. een stampotmaal wat van kop tot staart volledig op het plein bereid wordt. Tot zaterdag!

Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, Heerlijk & Eerlijk, d` Vitamine-fiets, Eten van Arie, Biologische catering met duurzame en lokale streekproducten., Das Brot, De Buytenhof, De jongens uit de buurt, De Nieuwe Kruidenier, Dutch Cranberry Group BV, Finca-Forata-Olijfolie, Fatma en Kameroen, Mijke met de groenten van van Herk, Glow, Hoeksche Chips, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, Klootwijk agf, Koek & Pan, Koffie & Kandij, Krallegies en Keddegies, Masline, MooiMekkerland, Oudwijker kazen, POWERPEUL, Qurrent, De scherpslijper, Schot Koffie, SUE, Tea Village, Tuinplanten de Jong, Vandebron, Westhoek Kaas & Vlees, Wijnmakerij de Betuwe, Wild Vleesch, Spinnerij De Wolkelder

Tickets voor workshops en diner koop je hier voor 6 e: bit.ly/krautkaartjes

Tags