Rotterdamse Oogst

Rotterdamse Oogst 17 maart

13 maart 2018 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Trotse makers op het Noordplein. Want het is de derde zaterdag van maart! Kom lekker boodschappen doen. De koffie staat klaar en ons vuur brandt. Om 13.00 uur zangeressen Wendy en Soraya op het marktpodium. En om 14.00 uur lokale partijen op de zeepjist over stedelijk voedselbeleid. Tot dan!

 

Deze makers zijn er zaterdag:

Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, Dapp, De Buytenhof, http://www.dutchcranberrygroup.nl/, Eten van Arie, Biologische catering met duurzame en lokale streekproducten., Heerlijk & Eerlijk, Hoeksche Chips, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Koek & Pan, Koffie & Kandij, Masline Mendolia, Mijke met de groenten van Van Herk, MooiMekkerland, De Nieuwe Kruidenier, Oudwijker kazen, Qurrent, Scherpslijper, Schot Koffie, Tante Tofu, Tuinplanten de Jong, De Vitaminefiets, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas & Vlees, Wild Vleesch

Tags