Rotterdamse Oogst

Rotterdamse Oogst 7 april

4 april 2018 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Waaaat?? Serieus?? We kunnen het bijna niet geloven, maar het gaat echt gebeuren. Van -18 gevoelstemperatuur op de vorige markt, naar een onwaarschijnlijke + 20 (+38 dus eigenlijk). HOERA. Dusss, haal je vrienden uit hun winterslaap, en kom zaterdag naar het Noordplein voor het beste terras en de mooiste boodschappen van Rotterdam.

 

Deze leukerds staan zaterdag voor je klaar. Vanaf 10 uur. Op het Noordplein: Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Blije Wijnen, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, CaramelZ by Constan, Das Brot, De Buytenhof, http://www.dutchcranberrygroup.nl/, Spinnerij De Wolkelder, Eten van Arie, Biologische catering met duurzame en lokale streekproducten., Finca-Forata-Olijfolie, Heerlijk & Eerlijk, Hoeksche Chips, Hop-In, Jermoumi Olives&More, Jongens van de Buurt, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, Koek & Pan, Koffie & Kandij, Krallegies en Keddegies, LUH Lekkers Uit Hongarije, Masline Mendolia, De Mengelmoestuin, Mijke met de groenten van Van Herk, MooiMekkerland, http://denieuwekruidenier.nl/, Oudwijker kazen, www.powerpeul.nl, Qurrent, Satéboss, Scherpslijper, Schot Koffie, Stadsimkerij BijBouna, SUE, Tafelvanzeven, Tea Village, TOK Eierdrank, Tuinplanten de Jong, Vandebron, De Vitaminefiets, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas & Vlees, Wijnmakerij de Betuwe, Wild Vleesch

Tags