Rotterdamse Oogst

100 X Rotterdamse Oogst, 21 april

14 april 2018 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

FEEST. We zagen het bijna over het hoofd. Rotterdamse Oogst wordt 100! Honderd markten dan, geen jaar. Maar nog steeds alle reden voor feest. Vier je met ons mee?

 

 

Line-up zaterdag 21 april: Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Buurtmoestuinen Schiebroek, De Buytenhof, http://www.dutchcranberrygroup.nl/, Eten van Arie, Biologische catering met duurzame en lokale streekproducten., Groei & Bloei Rotterdam, Heerlijk & Eerlijk, Herenboeren Rotterdam, Hoeksche Chips, Jermoumi, Jordy's Bakery, Koek & Pan, Koffie & Kandij, Masline Mendolia, MooiMekkerland, Mijke met de groenten van Van Herk, De Nieuwe Kruidenier, Oudwijker kazen, Pluk Geluk Bloemen, Qurrent, Scherpslijper, Schot Koffie, Tafelvanzeven, Tuinplanten de Jong, De Vitaminefiets, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas & Vlees, Wild Vleesch

 

Tags