Rotterdamse Oogst

ZAAIT!

13 mei 2018 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt, Rotterdamse Oogst Zaait!

Yes. Balkontuiders, volkstuiders, stoepboeren en andere stadse zaaiers opgelet. Op 19 mei organiseren we weer ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Geen woorden maar zaden!

 

Zoek je bijzondere soorten voor de kale plek in je tuin? Heb je advies nodig voor je moestuin? Kom dan vooral langs op het Noordplein. Groenliefhebbers presenteren hun eigen bijzondere selectie zaden, kruidenplanten, (eetbare) bloemenplanten, groenteplanten en zaailingen. Op de lijst tot nu toe: tomaten, pompoenen, paprika, peulen (van Gulin), sla, mierikswortel (van Trudy van Agthoven), daslook, frambozen, courgette, dahlia's (de befaamde van Paul Slangen), kruiden, maar ook vintage vazen en bloempotten gevuld met stekjes (van Caroline Zeevat) en bloemen uit de volkstuin.

Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier: https://bit.ly/2GBjXqY

Tags