Rotterdamse Oogst

19 mei XL MARKT & ZAAIT!

16 mei 2018 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Zaterdag vieren we de lente met heel veel aardbeien en ZAAIT! Dé moes- en nutsplantenmarkt van Rotterdam. Voor alle Rotterdammers met een groen hart een belachelijk mooie collectie bloemen en moes- en nutsplanten. Gekweekt door hobbyisten én profs. Be there! En natuurlijk zijn al die andere mooie boodschappen er ook. Check de line up van zaterdag 19 mei:

A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers

 

(alle zaterdagen), Buurtmoestuinen Schiebroek, De Buytenhof, http://www.dutchcranberrygroup.nl/, Eten van Arie, Biologische catering met duurzame en lokale streekproducten., Heerlijk & Eerlijk (alle zaterdagen), Herenboeren Rotterdam, Hoeksche Chips, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery (alle zaterdagen), Koek & Pan, Koffie & Kandij, De Nieuwe Kruidenier http://denieuwekruidenier.nl/, Het Lunchmoment, Masline Mendolia (alle zaterdagen) Meubelmakerij Joost Pieterse, MooiMekkerland, Mijke met de groenten van Van Herk (alle zaterdagen), Oudwijker kazen (alle zaterdagen), Qurrent, Scherpslijper, Schot Koffie, Tafelvanzeven, Tea Village, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, VELD & VAAS, De Vitaminefiets (alle zaterdagen), Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas & Vlees, Wild Vleesch (alle zaterdagen)

 

Deelnemers ZAAIT!

Marleen ten Napel, Caroline Zeevat, Paul Slangen, Ingrid Baron, Clara Granda, Sarah den Dulk, Trudy van Agthoven, Lia van Vliet, Gulin Bayav-Smit, Marianne Blokland, Dineke Glas, Gelske Mout, Esther van der Schaaf

Met om 13.00 Alexandra Alden op het marktpodium

 

Tags