Rotterdamse Oogst

R'damse Oogst XXL 4 augustus

2 augustus 2018 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Lekkerbekken & bourgondiers, foodies & fitgirls, verpakkingsvrijen & stemmersmetdeportemonee: OPGELET. Speciaal voor alle thuisblijvers en alweer-terugkeerders is er zaterdag Rotterdamse Oogst XXL. Met Zuid-Franse markttemperaturen, heerlijk aan de Rotte, onder de bomen van het Noordplein. Maar vooral met

 

prachtige producten, gemaakt in de regio, gepresenteerd door de makers zelf. We zetten de witte wijn, het bier, de cider & de Bosoogst vast voor je koud.

10-17 4 augustus Noordplein,

Met op het marktpodium:
Isha van der Burg 13.00
Gwen Lopes 14.00

En deze fantastische lijst met makers. Ietsje minder XXL dan normaal, want ook makers gaan op vakantie. Let even goed op of je favorieten er zijn:
A&E gourmet, Arganona kruiden & meer, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Booij Kaasmakers, Berkje, Casa Reinders, Cidres, Churros4All, Co Vitamine-fiets Bos, Das Brot, Dutch Cranberry Group BV, De Buytenhof, Eten van Arie, Biologische catering met duurzame en lokale streekproducten., Finca-Forata-Olijfolie, Hoeksche Chips, Hop-In, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Klootwijk agf, Koek & Pan, KRUSLI www.krusli.com, LUH Lekkers Uit Hongarije, Masline Mendolia https://www.ninosdelicacies.com/, De Mengelmoestuin, Meubelmakerij Joost Pieterse, MooiMekkerland, Mijke met de groenten van Van Herk, Nilsen Aroma zorg, Oudwijker kazen, www.powerpeul.nl, Sarah's Kitchen, Satéboss, Scherpslijper, Stadsimkerij BijBouna, SUE, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, VELD & VAAS, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas & Vlees, Wijnmakerij de Betuwe

 

 

Tags