Rotterdamse Oogst

Vijfde zaterdag, 29 september

26 september 2018 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Vijf zaterdagen in september. Vorige jaren betekende dat altijd teleurgestelde Rotterdammers op een leeg plein, in de war met de kalender. Nu niet meer. Want sinds mei 2018 zijn we er élke zaterdag. Zaterdag 29 september Noordplein 10-17 met deze heerlijkheden: Oerhollandse, kraakverse groente, fruit en

 

eieren uit Rhoon van Gert van Herk Onbespoten groente en fruit van Vitaminefiets geteeld in Nieuwerkerk. Jam, soepen en kruiden. Zuivel en rauwmelkse kazen uit Streefkerk van Booij Kaasmakers Italiaanse bergkazen van Oudwijker kazen, gemaakt in Utrecht. Charcuterie, eigengedraaide worst en vers vlees van Wild Vleesch. Prachtige selectie paddenstoelen, droge worsten en delicatessen van Casa Reinders Koffie en koffielimo van de leukste brander uit Noord, Man Met Bril Koffie, Slow flowers, slow tea en plantgoed van VELD & VAAS Desembrood, vienoisserie en banket van Jordy's Bakery Olijfolie, tomatensaus, kruiden van Siciliaanse Rotterdammers Nino's Delicacies Pad thai & loempia's van Thai Food Market

Tags