Rotterdamse Oogst

Rotterdamse Oogst XL, 20 oktober

13 oktober 2018 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

De derde zaterdag komt er weer aan. Rotterdamse Oogst XL. Met om 13 uur een live optreden van Nana Peijenburg. Zaterdag 20 oktober 10-17 uur met deze makers:
Anneke Lugtenburg, Arganona kruiden & meer, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas

 

Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, Churros4All, Co Vitamine-fiets Bos, De Buytenhof, De Oude Beuk, Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, Eten van Arie, Biologische catering met duurzame en lokale streekproducten., Happy Africa Foodtruck, Herenboeren Rotterdam, Hoeksche Chips, Ibni sina sifa evi, Iki Kandij, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Koek & Pan, Mijke met de groenten van Van Herk, MooiMekkerland, Oudwijker kazen, Scherpslijper, Schot Koffie, Tafelvanzeven, Thai Food Market, Tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek Kaas & Vlees

 

Tags