Rotterdamse Oogst

WE MOGEN WEER

7 mei 2020

 📢 WE MOGEN WEER!!! 📢

 
Gisteravond kregen we het fijne bericht dat markten vanaf vrijdag weer gedeeltelijk open gaan. We zetten nu alles op alles om zaterdag weer veilig (!) met de Oogstmarkt op het Noordplein te staan 💪. 
 
Iedereen die de afgelopen tijd via allerlei verschillende routes tóch de mooie producten van onze Oogsters bleven kopen, ontzettend bedankt voor alle steun! Zonder jullie zouden wij echt niet kunnen 💕. Dankjewel Amelie Veenstra en LenselinQ wijnlokaal omdat jullie zo lief waren om een plek aan te bieden voor onze Oogsters. Dankjewel Shift architecture urbanism voor het meedenken over een veilige lokale micromarkt in tijden van social distancing. En last, but definitely not least: dankjewel afdeling Markten van Gemeente Rotterdam dat jullie ons gisteravond, zelfs nog tijdens de persconferentie, belden met het goede nieuws! We gaan er alles aan doen om de Oogstmarkt weer veilig op het Noordplein te kunnen houden. Dat betekent voorlopig zonder terras en meer afstand. We zijn al druk bezig met de richtlijnen en nieuwe protocollen. Houd onze socials in de gaten voor de laatste updates. Tot snel!!
Tags