Rotterdamse Oogst

Kerstmarkten

23 november 2023 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

 🎄✨Rotterdamse Oogst heeft ook dit jaar weer twee gezellige kerstmarkten op 16 en 23 december. Op deze markt vind je de allerbeste boodschappen voor de kerst, heel veel lekkers van lokale bakkers en chefs en mooie kadootjes verkocht door de makers zelf. Met live optredens van de Mainport Barbershop Singers, Kinderkoor Prettig Weekend en Vlam Rotterdam. Lees meer:

 

Line up kerstmarkt 16 december 

meer info

A&E gourmet, Betje Krul Vintage, Biokaas Kinderdijk, Bio Oils, Bleaters & co, Booij Kaasmakers, de Buytenhof, Casa Reinders, Catch by Joy, Chippy Chips, Choro Koji, Croissant Dansant , d'Vitaminefiets, Dantier, Das Brot, Divine Creator, Doetie's Geiten, Dubbeld Houtdraaien, Dutch Cranberry, Epicurieus, Falafval, Faraway Garden, Farzana, Fatma's hapjes, Finca Forata, Fôret Atelier, Gert van Herk, Greek Food Therapy, Hemerik Hout, HENK, Het Wildhuys, Hummus en Zo, Jermoumi Olives, Jordy's Bakery, Keukenboeren, Kiki the Goldsmith, Kore flowers & plants. Leonietjes, Leethepeltje, Leonietjes, Levni Artistry, Lsara, Made by Barbara, Mama Habesha, Manabi, MooiMekkerland, NaturEl, Nino's delicacies, Noiaa, Nori, No Waste Heroes, Op Hete Kolen, Oudwijker kazen, Panier Panier, Petit Paradis, Potjes & Deksels, Puike Wijnen, Regina, Rijken, Rott Brouwers, Salty Flavors, SAKCo Ferments, Schot Koffie, Scorpion, Shubie's Kitchen, Smickles Pickles, Stadstekenaar, SUPPLI, Sweetaly, Thai Food Market, The Spice Girl, Toramusubi, Trouble & Spice, UMA EARTH slow ceramics,  Wijnwerk, WL Ceramics, Zoleaf 

 

Line up kerstmarkt 23 december 

meer info

A&E gourmet, Bain Brewing, Basecamp, Biokaas Kinderdijk, Bio Oils, Bleaters & co, Blije Boeddha Yoga, Booij Kaasmakers, Brouwerij de Mythe, de Buytenhof, CarolineCollectie, Casa Reinders, Catch by Joy, CiderCider, Croissant Dansant , d'Vitaminefiets, Dantier, Das Brot, Doetie's Geiten, Dutch Cranberry, Epicurieus, Falafval, Faraway Garden, Farzana, Finca Forata, Fôret Atelier Bloesembar, Gert van Herk, Goed begin illustraties, Goud van Noord, Greek Food Therapy, Handmade Kazach, HENK, Het Wildhuys, Hof van Heden, Hummus en Zo, Jermoumi Olives, Jordy's Bakery, Keukenboeren, Levni Artistry, Lsara, Marcellus Wafels, Marvy Green, Mengelmoestuin, MooiMekkerland, NaturEl, Nino's delicacies, Noiaa, Nori, Op Hete Kolen, Oudwijker kazen, Petit Paradis, Potjes & Deksels, Puike Wijnen, Regina, Rijken, Robert Berger, ROTT. Brouwers, Salohan Studio, Salty Flavors, Schot Koffie, Scorpion, Sharp Sharp, Shubie's Kitchen, Smickles Pickles, SUPPLI, Sweetaly, Tami & Mo, Thai Food Market, The Spice Girl, Toramusubi, Trouble & Spice, UMA EARTH slow ceramics, Veggies on the Wall, Wakeat, Wheat Pray Love, ZoleafI, Sweetaly, Thai Food Market, The Spice Girl, Toramusubi, Trouble & Spice, UMA EARTH slow ceramics,  Wijnwerk, WL Ceramics, Zoleaf 

 

 

 

Tags