Rotterdamse Oogst

Uitreiking Van der Leeuwprijs 2011

28 november 2011

De potjes Rottekadehoning & flesjes Straatkruidenazijn staan klaar. Voor de 'zoetekauwen & azijnpissers' die vanavond aanwezig zullen zijn bij de Dag Van der Leeuw in Bird. Vol verwachting klopt ons hart, want vanavond vindt de uitreiking van de Van der Leeuwprijs 2011 plaats.

 

Van der Leeuwprijs 2011

Het is al weer even geleden dat we het aankondigden: Rotterdamse Oogst is genomineerd voor de Van der Leeuwprijs 2011. Uit een longlist van dertien initiatieven heeft de Van der Leeuwkring drie bijzondere Rotterdamse initiatieven genomineerd. Een prijs voor privaat initiatief met meerwaarde voor de stad. Samen met de transformatie van de Meent en omstreken, het initiatief voor de Noorder Bioscoop in het voormalige station Bergweg zijn we uit een longlist met dertien initiatieven geselecteerd. 

Dat wordt reuze spannend dus vanavond. Wat de uitslag ook is, zoet of zuur, wij lopen rond gelijk een stoerse haan in de knollentuin: trots & tevreden!

  

Meer informatie vind je op: www.vanderleeuwkring.nl