Rotterdamse Oogst

Rotterdamse OogstMarkt op Zaait!

27 april 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Zaait!

Ook al zijn we tijdens Zaait! vooral bezig met het planten en zaaien, de boeren en buren uit de regio hebben ook al genoeg oogst om aan te  bieden in de marktkramen van Zaait!.

 

Tussen de twintig en dertig boeren en ambachtslieden zullen hun waren op 12 mei aanprijzen op en rond het Deliplein. Wie al eerder onze Oogstmarkten heeft bezocht zal oude bekenden tegenkomen, maar ook veel nieuwe aanwas met verse oogst. Groenten, fruit, brood, worst, kazen, honing en nog veel meer: voor de zaterdagse boodschappen hoef je de Kaap niet meer af.

Met Vlaamsch Broodhuys, Mosterd en Meer, Westhoek Schapenbedrijf, Schot Koffie, Hottie Sambal, Biokaas Kinderdijk, Wijkkeuken van Zuid, Bio aan huis, Mooimekkerland, Biologisch Goed, Wild Vleesch, Dutch Cranberry Group, Slagerij Ooteman, Willem & Drees, Stempelshirt, Landzicht Biologisch en Domein de Vier Ambachten. Beschrijvingen vind je hier.

Waar: Deliplein, Katendrecht
Wanneer: zaterdag 12 mei, 10:00-17:00

Meer informatie ove rhet Schafthof vind je hier