Rotterdamse Oogst

Line up 01 juli 2017

28 juni 2017 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Noord Oogst. De hele zomer door! Want die zomeroogst wordt met de week kleurrijker, uitbundiger en lekkerder. Geoogst zal er worden dus! Gelukkig voelt het bij ons op de markt altijd wel een beetje als vakantie :). En na de zomer? Gaan we gewoon door! 

 

Wie komen er?

Barista service nederland, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, buurtmoestuinen Schiebroek, de Buytenhof, De mengelmoestuin, De Scherpslijper, de Vitaminefiets, Dutch Cranberry Group, Eten van Arie, Finca-Forata-Olijfolie, Heerlijk & Eerlijk delicatessen, Hond010, Jermoumi olives&more, Jordy s Bakery , Kaapse Brouwers, Kaasboerderij Captein, Klootwijk agf, Koek & Pan, Koffie & Kandij, Lekkers Uit Hongarije, Lemontree streekproducten, Masline, Mijke met de groenten van Van Herk & afhaalpunt voor het Visabonnement van de Goede Vissers, MooiMekkerland, Opstroopwafel, Oudwijker Kazen, POWERPEUL, Qurrent, reuSeleuk, Schot Koffie, Speciaal Cosmetica, StadsImkerij Bouna, Stadskruid, SUE, Tafel van zeven, TOK Eierdrank, tuinplanten de Jong, Van Perkouwse Grond, VanBrigitte, Vandebron, VELD & VAAS, Verrekte HemelZ / CaramelZ, Vlaamsch Broodhuys, Westhoek, Wijnmakerij De Betuwe, Wild Vleesch, Zeeuwse Palingrokerij, Zie Mij Nou

 

Marktontbijt

Omdat we het zo fijn vonden vorig jaar, gooien we ze weer in de herhaling. Onze Marktontbijtjes. Nu het nog kan, nu het nog mag. Experimenteer met ons mee en laten we samen zien hoe een markt ook kan zijn. Met het beste begin van een marktdag: een gezellig ontbijt, met je buren, met een proeverij van de mooiste producten van de markt.

Samen met onze marktkooplui zetten we ons lekkerste ontbijtbeentje voor en serveren we ontbijtbuffet met het beste dat de markt te bieden heeft. Van 10 tot 12.
Lees meer 

 

Verse Marktmuziek

In augustus staat hij in de finale van de Sena Grote Prijs Van Rotterdam, categorie singer/songwriter, maar voordat het zover is doet hij eerst nog even de Rotterdamse Oogstmarkt aan. De Verse Marktmuziek van deze week: Joost Wander, om 13 uur op het Popunie-podium. 

Tags