Rotterdamse Oogst

Singeldingen dingt op locatie

27 februari 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Het seizoen begint vroeg dit jaar voor onzer vrienden de Singeldingers! Want ook zij zijn van de partij. Speciaal voor de Rotterdamse Oogstmarkt verlaten de Sinmgeldingers de Heemraadssingel en sluiten zich bij ons aan in het Museumpark.  

 

De Singeldingen-mobiel wordt door de 6 dames van Lab.Luilekkerlan gevuld met de heerlijkste geuren van gebakken lekkers en verse koffie van Man met Bril. Maar Singeldingen zou Singeldingen niet zijn als zij niet ook zouden zorgen voor wat heerlijk vermaak. 

Van eierschaal tot kruidentuin...

Bij Singeldingen-dame Annemieke en haar charmante assistentes mogen kinderen een ei bakken op een jiko. Lekker! Ei, ei, ei & we zijn zo blij. Algaat het niet alleen om de vreterij.

www.singeldingen.nl