Rotterdamse Oogst

WEEKMARKT

12 december 2019

WEEKMARKT

Komend weekend wordt stevige wind verwacht, maar we laten ons niet zomaar uit het veld slaan! De voorbereidingen voor zaterdag gaan door, maar houd de berichten op onze socials goed in de gaten. Deze week met onder andere: Booij KaasmakersCasa Reinders»

Tags

Laatste eerste zaterdag van de maand!

4 december 2019

Laatste eerste zaterdag van de maand!

Deze zaterdag is de laatste eerste zaterdag van 2019. We maken er een extra fijne Oogstmarkt van! Met bijna 50 deelnemers, heel veel mooie lokale producten en verse marktmuziek vanaf 13 uur. Deze week met deze lokale telers & makers: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, »

Tags

Inschrijving 2020 geopend!

28 november 2019

Inschrijving 2020 geopend!

Het einde van 2019 is in zicht en wat kijken we terug op een prachtig Oogstjaar. We hebben volop genoten van alle prachtige lokale producten en fijne aanwezigheid van iedereen en willen dit komend jaar voortzetten. Maak of produceer jij ook mooie lokale producten en lijkt het je leuk om mee te doen? Wees welkom! Aanmelden kan hier. »

Tags

Extra weekmarkt!

27 november 2019

Extra weekmarkt!

Wat een heerlijke markt afgelopen zaterdag. Dat gaan we dit weekend nog een keer dunnetjes overdoen! November heeft vijf zaterdagen, dus we staan komende zaterdag met een extra weekmarkt op het Noordplein. Deze week met: A&E gourmetBooij Kaasmakers»

Tags

Nieuwsbrief: Elke markt is anders

19 november 2019

Nieuwsbrief: Elke markt is anders

Elke markt is anders. Daarom sturen we één keer per week een update met een overzicht van deelnemers en acties. Schrijf je hier in. »

Tags

R'damse Oogst XL 16 november

13 november 2019

R'damse Oogst XL 16 november

R'damse Oogst XL op een prachtig herfstachtig Noordplein. Met fijne verse marktmuziek om 13 uur en natuurlijk de beste boodschappen van Rotterdam. Met deze lokale telers & makers: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, »

Tags

XXL 2 november

20 oktober 2019

XXL 2 november

Rotterdamse Oogst XXL, 2 november 10-17 u Noordplein. Met een live-act om 13 u. De allerbeste boodschappen van onder andere: A&E gourmet, Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, CasaReindersVlietlaan, Co Vitamine-fiets Bos, Das Brot, De Buytenhof, De Vogeltuin, Brandus »

Tags

WEEKMARKT 26 oktober

20 oktober 2019

WEEKMARKT 26 oktober

Deze week staan onze vaste weekmarkters weer voor je klaar, met onder andere: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa ReindersCo Vitamine-fiets BosDutch Cranberry Group BV, Mijke met de groenten van »

Tags

XL 19 oktober

13 oktober 2019

XL 19 oktober

Rotterdamse Oogst XL. Met een live-act om 13 uur, Vincent de marktantropoloog met fotograaf Esther en natuurlijk deze lokale telers & makers: A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, »

Tags

Oogstmarkt x Feestival 12 okt

9 oktober 2019

Oogstmarkt x Feestival 12 okt

Dit is het uitzicht van onze mensen zaterdag, want het is dubbel feest op het Noordplein. Feestival heeft zaterdag een gezellig programma vanaf 13 uur, met muziek, workshops en voorstellingen. Onze vaste »

Tags

XXL 5 oktober

29 september 2019

XXL 5 oktober

Eerste zaterdag van de maand, Rotterdamse Oogst gaat XXL. Dat betekent extra veel mooie boodschappen van onze eigen boeren, telers, slagers en makers. En meer! Kom lekker luisteren naar Gwen Lopes op het terras. De kinderen maken er intussen een kleibende van met De Kleurbende, preview van Feestival op 11, 12 en 13 oktober 2019 Noordplein Of maak een wormencafé met Marloes van Compostworm. »

Tags

Weekmarkt 28 september

25 september 2019

Weekmarkt 28 september

Wat was afgelopen zaterdag een heerlijke marktdag. Een waar cadeautje! Iedereen ontzettend bedankt voor alle felicitaties. We hebben genoten. Op naar nog veel meer mooie jaren! Deze week staan onze vaste weekmarkters weer voor je klaar, met onder andere: A&E gourmetBooij Kaasmakers»

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Vanaf 12 januari elke zaterdag van 10:00-17:00 uur Noordplein Rotterdam, met de beste boodschappen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand met bekende en bijzondere gasten.

🍎🍎🍎XXL - 1ste zaterdag van de maand - 45 kramen, muziek, terras met wijn en bier 🍷
🍎MARKT - 2de zaterdag - 13 kramen, terras met koffie -
🍎🍎XL - 3de zaterdag - 35 kramen, muziek, terras
🍎MARKT - 4de (en soms 5de) zaterdag - 13 kramen, terras met koffie

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

EXTRA: Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt op het Noordplein. Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam