Rotterdamse Oogst

Kerstmarkten

25 november 2020

Kerstmarkten

Baby, it's cold outside. Wolletje aan en op naar het Noordplein. R’damse Oogst is zaterdag 19 december en (voor het eerst!) woensdag 23 december in kerstsfeer met de allerbeste boodschappen voor je kerstdiner, om in de welverdiende vakantie te koken voor je geliefden en voor in je voorraadkast -kun je daarna lekker binnen blijven-. Met hartverwarmende muziek van Rotterdams talent en heel veel lokaal lekkers. »

Tags

Iedere week Oogstmarkt

11 november 2020

Iedere week Oogstmarkt

Weer of geen weer, we zijn er iedere keer! Voortaan zelfs met een grotere Oogstmarkt 💥 Geen XXL of XL Oogstmarkten meer, maar gewoon elke zaterdag DE Oogstmarkt 🙌 »

Tags

Oogstmarkt 12 september

9 september 2020

Oogstmarkt 12 september

Wat was afgelopen zaterdag een fijne Oogstmarkt! Leuke mensen, mooie producten, fantastische muziek en optredens, heerlijk weer.. Meer hadden we niet kunnen wensen. Iedereen ontzettend bedankt voor de goede sfeer ❤️ We hebben er enorm van genoten!   Deze week weer! Met: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, »

Tags

Welkom-Thuis-Oogstmarkt

26 augustus 2020

Welkom-Thuis-Oogstmarkt

De laatste zaterdag van de zomervakantie. Jammer dat het voorbij is, maar fijn om iedereen weer te zien! Om iedereen welkom thuis te wensen, organiseren we de Welkom-Thuis-Oogstmarkt. Inclusief een alcoholvergunning (het mag eindelijk weer!) Deze week wordt een feestje met: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, CiderCider, »

Tags

Maatregelen

22 juli 2020

Maatregelen

Je bent van harte welkom op de 1,5 meter-Oogstmarkt! We hebben enorm ons best gedaan om de markt zo veilig mogelijk op te zetten, natuurlijk met genoeg afstand, en we houden de hele dag alles goed in de gaten. Daarvoor willen wij je wel vragen om de volgende richtlijnen door te nemen, voordat je de markt betreed. »

Tags

Oogstmarkt 25 juli

21 juli 2020

Oogstmarkt 25 juli

Je hoeft niet naar het buitenland voor leuke streekmarkten. Je kunt namelijk iedere zaterdag bij ons terecht! Deze week met: A&E gourmetBooij KaasmakersCasa Reinders, »

Tags

Oogstmarkt 27 juni

24 juni 2020

Oogstmarkt 27 juni

Een heerlijke zomerzon, verkoelend terras onder de bomen en hopelijk een fijn verfrissend briesje. Komende zaterdag wordt weer een heerlijke dag op het Noordplein. Deze week met: A&E gourmet, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, D’vitaminefiets, Dutch Cranberry Group BV, Jordy's Bakery, »

Tags

Oogstmarkt 13 juni (zomerrooster)

10 juni 2020

Oogstmarkt 13 juni (zomerrooster)

Het kwik stijgt! Er komen zomerse temperaturen aan. We starten daarom vanaf deze week met ons zomerrooster. De komende weken staan we van 9 tot 16 uur op het Noordplein. Deze week met: A&E gourmet, Art Impressions, Booij Kaasmakers, »

Tags

Oogstmarkt 16 mei

13 mei 2020

Oogstmarkt 16 mei

Wat was afgelopen zaterdag een heerlijke dag! De eerste 1,5 meter-markt is ontzettend geslaagd en we hebben enorm genoten van jullie aanwezigheid. Komende zaterdag staan we met een iets grotere en natuurlijk veilige (!) Oogstmarkt op het Noordplein. Deze week met: A&E gourmetBiokaas Kinderdijk»

Tags

Rotterdam zet door!

1 april 2020

Rotterdam zet door!

Deze week hebben we een nieuw overzicht voor je gemaakt van R'damse initiatieven die zijn opgezet om jou in deze tijd tóch te kunnen voorzien van de lekkerste lokale producten. Check onze nieuwsbrief. »

Tags

R'damse Oogst update

25 maart 2020

R'damse Oogst update

Helaas voorlopig geen Oogstmarkten, daarom hebben we deze week een nieuw overzicht van R'damse initiatieven die zijn opgezet om jou in deze tijd tóch te kunnen voorzien van de lekkerste lokale producten. Check de nieuwsbrief voor de laatste updates. »

Tags

Support your locals!

19 maart 2020

Support your locals!

Soms moet je afstand nemen om dichter bij de oplossing te komen. Zo zorgen we de komende tijd voor elkaar. Ook wij moeten afstand nemen van jullie allemaal. In ieder geval tot en met 6 april géén markten. Onze deelnemers krijgen het goed voor de kiezen. De markt valt weg en daarmee een deel van hun inkomen. Horeca valt weg en daarmee het restant van hun inkomen. We zijn daarom druk bezig met het opzetten van nieuwe initiatieven. We houden jullie hiervan op de hoogte! Binnenkort komt een overzicht van alle initiatieven op onze website te staan. Voor nu doen de Oogsters hun best de lekkerste boodschappen tóch bij jou te bezorgen. Mocht je er wel op uit willen, dan ben je ook welkom op verschillende adressen. Klik hier voor het overzicht. Zorg goed voor elkaar. Ook op afstand. Support your locals. Kook lekker. Eet je vitamines. Hopelijk tot snel! »

Tags

Rotterdamse Oogst Markt

De Rotterdamse Oogstmarkt is een wekelijkse boerenmarkt. Een sfeervolle markt waar het doen van de lokale boodschappen, gezellige ontmoetingen en de feestelijke picknick naadloos in elkaar overgaan. Dé plek voor superverse en smaakvolle producten, voor een eerlijke prijs en rechtstreeks van de makers. Hun verhalen (en het recept van de buurvrouw) krijg je er gratis bij. Oogst smakelijk!

 

For English text go here

Noordplein Rotterdam

Iedere zaterdag van 10:00-17:00 uur op het Noordplein in Rotterdam, met de beste lokale boodschappen van 20 tot 35 deelnemers. 

Schrijf je in voor een wekelijkse update per mail met een overzicht van deelnemers en acties.

Wil je meedoen aan de markten? Hier vind je meer informatie.

Bereikbaarheid

De Rotterdamse Oogstmarkten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het Noordplein in Rotterdam. Hoewel er parkeervoorzieningen zijn in de buurt raden we je aan per fiets, te voet of met het O.V. te komen.   Het Noordplein is per openbaar vervoer te bereiken met stadsbus 39, tram 7, 8 (halte Noorderburg) & tram 4 (halte Noordsingel, 5 minuten lopen). Informatie over bereikbaarheid & parkeren is te vinden op: www.bereikbareregiorotterdam.nl
www.rotterdam.nl/parkeren  

Rotterdamse Oogst Markt
Noordplein, Rotterdam

Bezig met laden