Rotterdamse Oogst

Wij stemmen: Uit je eigen stad!

28 februari 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Een schaap op de Kaap, sla van de Marconistrip, kakelende kippen in het centrum en kruiden uit Noord. Kortom, eten Uit je eigen stad. Veel Rotterdamser kan de oogst niet worden. Daarom gaat onze stem voor het stadsinitiatief naar de stadsboeren van Uit je eigen stad. Die van jullie toch ook!

 
 

Alle Rotterdammers van 12 jaar en ouder mogen binnenkort stemmen op het beste plan voor Rotterdam. Vijf projecten dingen mee naar de titel Stadsinitiatief Rotterdam. De winnaar krijgt het benodigde budget om het plan uit te voeren. Onze favoriet is stadslandbouwbedrijf Uit je eigen stad.

Bij het Marconiplein, op Katendrecht, in Noord en Centrum groeien straks diverse groenten en fruit, scharrelen kippen over het land en wordt vis gekweekt. Het worden bruisende plekken waar je kunt proeven, leren, werken en kopen. Op het land, in het restaurant of de winkel. Daar kun je eten wat de stad schaft: duurzaam, lekker en supervers. Met de vier locaties kan Uit je eigen stad maar liefst 50.000 Rotterdammers per week van eten voorzien.

Met jouw steun eet Rotterdam vanaf dit voorjaar Uit je eigen stad. Stemmen kan via www.stadsinitiatief.nl/stemmen. Stemmen doe je met de code die je op 1 maart per brief van de gemeente ontvangt.

Meer weten over Uit je eigen stad? Tijdens de Rotterdamse Oogstmarkt van 3 maart vertellen ze alles over hun plannen!

Uit je eigen stad is ook te volgen via:
www.uitjeeigenstad.nl
www.facebook.nl/uitjeeigenstad
Twitter: @uitjeeigenstad 

 
Tags