Rotterdamse Oogst

Lammetjes op de toendra van de Rotterdamse Oogstmarkt

14 maart 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

De kop is er af. En hoe! De eerste editie van de Rotterdamse Oogstmarkt in het Museumpark was een groot succes! Want wat was het leuk! Met zijn allen hebben we er een heel mooie dag van gemaakt, waar wij vol trots en met plezier op terugkijken. 

 

Boeren, burgers & buitenlui togen naar het Museumpark voor de zaterdagse boodschappen. Drukte voor de kramen, geploeg door het grind (volgende keer verhuizen we naar het asfalt), zakken vol steentjes mee naar huis, de 1e lammetjes van het seizoen, gesmikkel en vooral veel plezier!

Wij bedanken daarom alle kaasmakers, worstdraaiers, taartenbakkers, moestuinders, EHBO-ers, bendeleden, koffiezetters, eierbakkers, schapenhoeders, groentetelers, mosterdmakers, sandwichdames, inweckers, Singeldingers, popcorn-pofferts, muziekmakers, beveiligers, ploegers, vrijwilligers, electriciens, smakers voor een prachtig sfeervolle dag. 

Op naar de volgende: zaterdag 02 juni 2012 van 11:00-17:00 uur in het Museumpark. Op het asfalt.

 

Rotterdamse Oogstmarkt - 03 maart 2012