Rotterdamse Oogst

Zomerzon & -koninkjes op de Rotterdamse Oogstmarkt

13 juni 2012 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Een zonovergoten boerenmarkt op het kleurrijke evenementendek van het Museumpark. Verse worst, droge worst, vlaams brood, klein Westland, heerlijke zomerkoninkjes en groene asperges, verse sushi (met Hollandse vis en regionale paprika), eigengemaakt servies, verbrande gezichten, fruitboompjes, boerderij-ijs en ander zuivel (van schaap, geit en koe). En natuurlijk de grootste boederij-stoepkrijt-tekening ooit!

 

Wij hebben zaterdag 02 juni weer genoten van de boerenmarkt in het Museumpark! Wij bedanken daarom alle stoepkrijters, kaasmakers, worstdraaiers, taartenbakkers, moestuinders, EHBO-ers, koffiezetters, groentetelers, soepkokers, ciderbrouwers, mosterdmakers, tortillabakkers, sandwichdames, inweckers, muziekmakers, ijsdraaiers, beveiligers, ploegers, vrijwilligers, electriciens, en natuurlijk de smakers voor een prachtig sfeervolle en zonnige dag. 

Op naar de volgende: zaterdag 01 september 2012 van 11:00-17:00 uur in het Museumpark. Rollen we na afloop gelijk door naar de Pleinbioscoop!

Rotterdamse Oogstmarkt - 02 juni 2012