Rotterdamse Oogst

Compost als warme broodjes

19 april 2013 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt
Tijdens de afgelopen Oogstmarkt gingen de gratis zakjes compost als warme broodjes over de marktkraam. De dames van de Nieuwe Rotterdamsche Grondhouding (NRG) kregen veel enthousiaste reacties op het initiatief. Niet gek, want gratis compost is natuurlijk een droom van elke stadstuinier!  Hoe gaan we nu verder?
 
Door de positieve reacties van de marktbezoekers gaan onze Merel en Tanja van de NRG onderzoeken of het mogelijk is om de compost - gemaakt van het groenafval van Rotterdamse plantsoenen - te verspreiden in de stad. 
 
Daarnaast onderzoeken ze of het mogelijk is een netwerk te creëren van composteerders en stadstuinders. Plekken dus, waar jij zelf een deel van je gft-afval kwijt kan. Dit alles heeft wat tijd nodig, dus houd de website van Rotterdamse Oogst in de gaten voor het vervolg van de Nieuwe Rotterdamsche Grondhouding! 
Tags