Rotterdamse Oogst

Hoe maakt u het?

3 juli 2013 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Zaterdag 6 juli gaan we het maken! Op die dag groeit de markt uit tot een marktfestival met workshops door kenners. Zij leren je de fijne kneepjes van hun vak. Heel het Noordplein wordt één grote kookwerkplaats. En 's avonds veranderen de marktkramen in pop-uprestaurants van de beste thuiskoks. Hoe maken ze het?

 

Al die mooie en heerlijke producten van de Oogstmarkt vragen om meer. Want want maak je ermee? En hoe? 

Hoe maakt u het? Workshops

Altijd al willen leren hoe je zelf worst maakt, of bier brouwt? Hoe je het lekkerste, knapperige zuurdesembrood bakt? En boter karnen, hoe werkt dat? Tijdens de markt van zaterdag 6 juli kom je er achter! Boeren, koks, chutneywekkers en patébakkers komen in actie. Hoe maken zij het? Doe mee!
Met o.a. een kooktheater (kijken, kijken maar niet koken), mobiele bierbrouwerij, soepkeuken, flashmob boterkarnen, proef-fietstours en de ouders van Willem.

Lees hier alles over de workshops

Hoe maakt u het? Diner

’s Avonds veranderen de marktkramen in pop-up restaurants waar de beste thuiskoks (jij?) hun eigen driegangendiner voor je maken.  Iedere kok bepaalt zijn eigen menu. Wat dat zal zijn? Daar zijn wij ook erg benieuwd naar! Een malse braai van de bbq of juist een kraakvers marktdiner bij kaarslicht? Het kan allemaal... 
 
De koks bepalen zelf de prijs van het diner. Elk ‘restaurant’ is anders: niet alleen het menu, maar ook de aankleding en sfeer worden door de koks bepaald.
 
 
De koks stellen zich hier voor. Reserveren kan ook via deze link.
 
 

 

Info

Hoe maakt u het?
Zaterdag 6 juli
Noordplein, Rotterdam
10:00 - 23:00
 
met om:
10:00-17:00 Oogstmarkt & Workshops
18:30 Hoe maakt u het?-diner (ontvangst v.a. 18:30, aanvang 19:30, einde 23:00)