Rotterdamse Oogst

Kruidjes roeren wij wel

1 juli 2014 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Een van de nieuwe loten aan de Oogstmarktstam is Stadskruid. Te herkennen aan die grote groene bossen in de kraam. En de geur van verse kruiden die je al van verre tegemoet komt. Wat wil je: de kruiden van Stadskruid komen uit Rotterdam. Ze zijn dagvers en met de hand gesneden. En  zo smaakvol! Hoog tijd om onze neus eens in kruidenzaken te steken! 

 

In deze workshop verkent Stadskruid samen met jou een aantal verse kruiden. Op een interactieve manier gaan we in op de oorsprong, de teelt en de toepassing. We laten je verse kruiden proeven, ruiken en waarderen. Na deze workshop wil je vers en niets anders meer!  Na afloop kun je direct aan de slag, want je gaat naar huis met een mooi Stadskruidenassortiment. Schrijf je in en laat je inspireren door Stadskruid!

Hoe maakt u het? Met de kruidigste kruiden van Stadskuid!

 

Maak het mee!

Zaterdag 05 juli 2014, Noordplein
Tijden: 12:00 en 14:00 uur
Bijdrage ingrediënten: € 2,50

Inschrijven

Via het online inschrijfformulier of meld je voor aanvang aan bij de Werkplaats (vol=vol)