Rotterdamse Oogst

LOVE & PEAS KERSTMARKT 22 december

18 december 2018 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt
EXTRA EXTRA De hele dag de gezelligste markt van Rotterdam in het warme (Oude) Noorden. Een speciale XL kersteditie met vaste weekmarkters en veel kerstgasten. Live optredens van The Funk Sweep, buurvrouw
 
Ilse & Moniek van The Balcony Players en B'emnet. Doe een gratis rondje door het Oude Noorden op de arrenslee. En als klap op de vuurpijl tussen 16 -20 u een gratis LOVE & PEAS burendiner, georganiseerd door de ondernemers uit het Oude Noorden, met oa eten van Wes eettentje. En kijk eens wat een mooi lijstje deelnemers: A&E gourmet, Anneke Lugtenburg, Arganona kruiden & meer Buurtmoestuinen Schiebroek, Berkje berkensap, Booij Kaasmakers, Casa Reinders, Cidres, Coolsingelspar, Co Vitamine-fiets Bos, Do Bartali, Dorhout en Koning, Dutch Cranberry Group BV, Entspannen, Eten van Arie, Happy Africa Foodtruck, Hop-In, Iki Kandij, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Keukenboeren met de RotPot, Koek & Pan, Lucky Chocolate, De Mengelmoestuin, Meubelmakerij Joost Pieterse, MooiMekkerland, Mijke met de groenten van Van Herk, Natur-el, NatuurlijkeDeo.nl, Nino's Delicacies, Oudwijker kazen, Opfleuren, Palingrokerij Rijken, Schot Koffie, Sieroad.nl, Tea Village, Thai food market, Toffe Peren - Quirky Carrots, Van riet’s aardappelhandel, Wes eettentje, Wijnmakerij de Betuwe, Wild Vleesch & Zilt en Zalig,
Tags