Rotterdamse Oogst

Line up XXL 2 maart

25 februari 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt
Gezellig boel weer op de tweede XXL van het jaar. Bijna iedereen is uit winterslaap, en om 13 uur een geweldig leuk optreden van nederlandstalig akoestisch trio Blind Vertrouwen.

A&E gourmet, Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Biokaas Kinderdijk, Booij Kaasmakers, Berkje berkensap, Casa Reinders, Cidres, Co Vitamine-fiets Bos, Das Brot, De Buytenhof, De Rotterdamse thee,

 

Brandus Granola, Dutch Cranberry Group BV, Entspannen feel calm and complete, Finca-Forata-Olijfolie, Mijke met de groenten van Van Herk, Happy Africa Foodtruck, Hoeksche Chips, Hop-In, Iki Kandij, Jermoumi Olives&More, Jordy's Bakery, Kaasboerderij Captein, Ingrid Ruijgrok, Lugtenburg, De Mengelmoestuin, MooiMekkerland, Mosterd & Meer, Nino's delicacies, Nona Pedis, Oudwijker kazen, Palingrokerij Rijken, Powerpeul, Scherpslijper, Fatma's keuken, Tafelvanzeven, Thai food market, Tuinplanten de Jong, Visabonnement, Vlaamsch Broodhuys, Wakeat. en Joris Kookt, Westhoek Kaas & Vlees, Wijnmakerij de Betuwe, Wild Vleesch, Spinnerij De Wolkelder, Marcus van den Noord Zilt & Zalig

Meer info in de nieuwsbrief

Tags