Rotterdamse Oogst

VERRASSING: R'damse Oogstmarkt L-editie

21 maart 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

De storm is gaan liggen en dit weekend wordt zelfs een zonnetje voorspeld. En VERRASSING, een paar teleurgestelde deelnemers van vorige week zijn zaterdag gezellig te gast. Oogstmarkt L-editie,

 

met onder andere: A&E gourmetBiokaas KinderdijkBooij KaasmakersCaramelz by ConstanCasa ReindersCo Vitamine-fiets Bos, Dutch Cranberry Group BV, Mijke met de groenten van Van Herk en extra fruit en sap van De BuytenhofHappy Africa FoodtruckIngrid RuijgrokJermoumi Olives&MoreJordy's BakeryMooiMekkerland, Nino's delicacies,Oudwijker kazenSchot Koffie, Tami & Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Thai food marketVlaamsch BroodhuysWild VleeschSpinnerij De WolkelderMeer informatie is te vinden in onze nieuwsbrief.

Tags