Rotterdamse Oogst

Rotterdamse Oogstmarkt XXL 6 april

3 april 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt
Goodbye march and hello april! Komende zaterdag is de 1e van de maand, wat betekent dat we er weer zijn met een XXL Oogstmarkt. In onze nieuwsbrief vind je alvast een voorproefje van wat je kan
 
verwachten. Deze editie met: A&E gourmetBarista Service Nederland / De StadsbranderijBerkje berkensapBiokaas KinderdijkBooij Kaasmakers, Brandus Granola, Casa ReindersCidresCo Vitamine-fiets BosDas BrotDe BuytenhofDutch Cranberry Group BV, Entspannen feel calm and complete, Finca-Forata-Olijfolie, Mijke met de groenten van Van Herk, Happy Africa FoodtruckHop-InIki KandijJermoumi Olives&MoreJordy's BakeryKaasboerderij CapteinDe Mengelmoestuin, MooiMekkerlandMosterd & Meer, Nino's delicacies, Nona PedisOudwijker kazen, Powerpeul, ScherpslijperSchot Koffie, Tafelvanzeven, Tami&Mo Buurtmoestuinen Schiebroek, Tea Village, Thai food marketTo JungleTuinplanten de Jong, Vlaamsch BroodhuysWakeat. en JorisKookt, Wereld BowlsWesthoek Kaas & VleesWijnmakerij de BetuweWild VleeschWoolWorks.
Tags