Rotterdamse Oogst

ZAAIT! 4 & 18 mei

14 april 2019 - Geplaatst in Rotterdamse Oogst Markt

Yes! Balkontuinders, volkstuinders, stoepboeren en andere stadse zaaiers opgelet. Op 4 én 18 mei ZAAIT!, dé moes- en nutsplanten-vrijmarkt u het Noordplein. En natuurlijk kun je ook boodschappen doen op de Rotterdamse Oogstmarkt.

 

💪 Geen woorden maar zaden! 💪
Zoek je bijzondere soorten voor de kale plek in je tuin? Heb je advies nodig voor je moestuin? Kom dan vooral langs op het Noordplein. Groenliefhebbers presenteren hun eigen bijzondere selectie zaden, kruidenplanten, (eetbare) bloemenplanten, groenteplanten en zaailingen. Op de lijst tot nu toe: tomaten, pompoenen, pepers (van Ruth Hoosemans), info, boeken en het zadenspel (van VELT), paprika, tomaat, courgette (van Lia van Vliet), vijgenbomen en kruiden (van Joke Vicari), nuts- en borderplantjes en vast ook dahlia’s (van Paul Slangen), kruiden, eetbare bloemen en groeten (van Marleen ten Napel/Tuin 21), groenten, kruiden, mierikswortel, dropplant, daslook, rabarber bloedzuring (van Trudy van Agthoven), vintage vazen (van Esther van der Schaaf), stekken van eetbare bloemen en de kruidencollectie (van Caroline Zeevat). En nog véél meer...
Op 18 mei komt Villa Zebra met de tentoonstelling De Moestuin naar het plein met een workshop voor kids.
Voor een aantal deelnemers is het de vijfde keer dat ze meedoen, een jubileum! Genoeg reden dus voor een feest en een super gezellige dag!
Voor hobbyisten is deelname helemaal gratis. Verkoop je stekjes, zaden en zaailingen vanaf een kleedje, vanuit de bakfiets of neem je eigen tafel mee. Inschrijven kan hier:https://bit.ly/2VyaXuh

 

Tags